Uitvaartmuziek: alles is mogelijk, ook live

Uitvaartmuziek is onlosmakelijk verbonden met emotie. Of u nou kiest voor de favoriete muziek van de overledene of muziek die past bij de sfeer van de uitvaart, wij respecteren al uw wensen en helpen u desgewenst bij het maken van uw keuze. Met of zonder beelden, ook live.

Eigen uitvaartmuziek

Sommige overledenen maakten al hun eigen keuze voor uitvaartmuziek. In sommige gevallen weten nabestaanden precies welke nummers zij graag willen horen. Of u deelt ons de keuze mede en wij zorgen ervoor dat gewenste muziek er komt.

Muziekboeken

Muziek is emotie en er zijn zo veel genres, artiesten en liedjes. Van klassieke muziek tot rock, van dialect tot instrumentaal, wij beschikken over (online) muziekboeken van verschillende uitvaartcentra die voor u een grote steun kunnen zijn bij het bepalen van de keuze voor de muziek of liedjes tijdens uitvaart.

Muziekinstallatie

Op wat voor drager – bijvoorbeeld cd, lp, cassette, mp3 of mp4 – de muziek ook staat, wij zorgen ervoor dat het afgespeeld kan worden. Veel uitvaartcentra beschikken over goede muziekinstallaties. En is de benodigde apparatuur er niet, dan zorgen wij ervoor dat die er komt. Wilt u muziek op de begraafplaats, dan zorgen wij voor een mobiele installatie.

Live-muziek

Ook live-muziek is mogelijk bij uitvaarten. Wilt u graag dat er live gezongen of gespeeld wordt? Wij kennen muzikanten, zangers en zangeressen die dit goed kunnen en zorgen voor alle benodigde techniek.

Een warm afscheid is een zeer waardevolle herinnering. Invulling geven aan úw wensen, dat is wat Diedel-Wessels in Winschoten en Veendam doet. Vragen? Bel (0597) 415353.

Waar kunnen we u mee helpen?

Vul het formulier in en we proberen zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

@
Velden met een * zijn verplicht.

Offerte aanvraag verzekering

Vul het formulier in en we proberen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

@
Velden met een * zijn verplicht.