Bel bij overlijden
0597 - 415 353
phone icon

Elke uitvaart tot wel 30% goedkoper voor leden van uitvaartvereniging Mekander.

Gerda Doddema, laatste verzorger Diedel-Wessels

“Elke begrafenis en crematie is uniek. Om de uitvaart geheel naar wens van de overledene en nabestaanden te laten zijn, bieden wij een luisterend oor. Als laatste verzorgers zijn wij vaak de eersten die na een sterfgeval op de stoep staan. Wij proberen dan direct het ijs wat te breken en stellen ons open voor de eerste vragen.”

Nabestaanden betrekken bij de laatste verzorging

“Bij de laatste verzorging betrekken wij familieleden zo veel mogelijk op de manier die zij zelf prettig vinden. Zo staan wij er altijd voor open dat nabestaanden erbij zijn of meehelpen bij de laatste verzorging. Want hoe goed en persoonlijk betrokken wij de laatste verzorging ook doen, als buitenstaanders kunnen wij de liefde en zorg van familie nooit overtreffen. Veel mensen weten niet dat dit kan en mag, wij waarderen deze betrokkenheid en bieden daarvoor alle ruimte. Rouwverwerking is erg persoonlijk, gevoelens zitten vaak in heel kleine dingen.”

Een waardig afscheid helpt bij rouwverwerking

“Bij mijn werk in de verzorging heb ik ervaren hoe belangrijk de laatste zorg is. Een waardig afscheid helpt nabestaanden bij de rouwverwerking. Bij Diedel-Wessels staat een ervaren team waarbinnen iedereen er alles aan doet om het verdriet van het verlies iets draaglijker te maken. De medewerkers van Diedel Wessels zijn stuk voor stuk vakmensen met hart voor mensen. Dankzij onderlinge collegialiteit en behulpzaamheid staat er bij elke uitvaart een team voor u klaar op de manier die u zelf prettig vindt.”

Wij doen er alles aan om uw verdriet iets draaglijker te maken