Bel bij overlijden
0597 - 415 353
phone icon
phone icon
Bel bij overlijden
0597 - 415 353

Elke uitvaart tot wel 30% goedkoper voor leden van uitvaartvereniging Mekander.

Muziek en beeld tijdens de begrafenis of crematie

Muziek, foto’s en filmbeelden maken elke begrafenis of crematie persoonlijk. Kies voor de favoriete muziek van de overledene of voor muziek die past bij de sfeer van de uitvaart. Vindt u het lastig om te kiezen? Wij adviseren u graag. Ook is het mogelijk om tijdens de uitvaart beelden te vertonen, bijvoorbeeld video of een PowerPoint-presentatie.


Uw eigen muziek tijdens de uitvaart

Heeft de overledene zelf de muziek uitgezocht? Of weet u als nabestaanden precies wat u wilt? U kunt uw eigen uitvaartmuziek aanbieden. Op welke geluidsdrager dat kan, is afhankelijk van de locatie van de uitvaart.

Wij helpen u bij de muziekkeuze

Muziek is persoonlijke smaak en emotie. Van klassieke muziek tot rock, van dialect tot instrumentaal, wij beschikken over (online) muziekboeken van verschillende uitvaartcentra die voor u een grote steun kunnen zijn bij het bepalen van de keuze voor de muziek of liedjes tijdens uitvaart.

Live-muziek tijdens de begrafenis of crematie

Wilt u graag dat er live gezongen of gespeeld wordt tijdens de uitvaart? Wij kennen muzikanten, zangers en zangeressen die hierin gespecialiseerd zijn. Ook kunt u zelf muziek maken of de muzikanten van uw keuze laten spelen. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde technische voorzieningen aanwezig zijn.

Film en presentaties bij de uitvaart

Ook vertoning van beeldmateriaal tijdens de uitvaart behoort tot de mogelijkheden. Filmbeelden, foto’s of PowerPoint-presentaties: u geeft vroegtijdig aan wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat alle voorzieningen aanwezig zijn.

Wilt u meer weten over de audiovisuele mogelijkheden tijdens de uitvaart?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.