De uitvaart van een kind, een goed afscheid helpt een beetje

Afscheid nemen van je kind, het is bijna onmogelijk. Dat maakt kinderuitvaarten ongekend emotioneel. Enkele van onze uitvaartleiders zijn specialist in het steunen van ouders bij het dragen van deze loodzware last. In deze moeilijke tijd bieden wij alle troost en ondersteuning die de rouwende ouders de ruimte geven om hun verdriet een plek te geven en waar mogelijk hun leed enigszins verzachten.

Verzorging van een kinderuitvaart

Hoe geeft u een kinderuitvaart vorm? Enkele van onze uitvaartleiders weten dit. Zij zijn gespecialiseerd in het verzorgen en leiden van kinderuitvaarten. Zij kennen de mogelijkheden en staan met een open hart voor u klaar. Wij kijken en luisteren heel goed om ervoor te zorgen dat het afscheid zo goed mogelijk past bij u als ouders, als eerste stap in die zo moeilijke rouwverwerking.

Van prematuur geboren baby’s tot jonge kinderen

Hoe geef je de begrafenis of crematie van een prematuur geboren foetus, baby of jong kind invulling? Welke kleertjes draagt het kind? En kiest u als ouders voor een wikkeldoek, mandje of kistje? Hoe moeilijk het ook is, er moeten keuzes gemaakt worden. Wij helpen u daarbij op alle mogelijke manieren, zodat u alle ruimte hebt om afscheid te nemen van uw kind.