De sterke roots van Diedel-Wessels in de Noordelijke uitvaarttradities

Diedel-Wessels Uitvaartverzorging is dochter van een uitvaartvereniging in Groningen en Drenthe. Wij kennen de uitvaarttradities in Noordoost-Nederland en koesteren deze. Zoals de wortels van elke uitvaartvereniging liggen in traditioneel noaberschap, zo staan wij klaar voor iedereen die een uitvaart wil of moet regelen. Met raad en daad, met hart en ziel.

Uitvaartverenigingen

Diedel-Wessels Uitvaartverzorging werkt nauw samen met diverse uitvaartverenigingen in de regio:

  • Uitvaartvereniging D.E.L. in Finsterwolde
  • Begrafenisvereniging Memento Mori in Nieuw-Scheemda
  • RK-uitvaartvereniging Memento Mori in Nieuwe Pekela
  • Begrafenisvereniging Wedde
  • Mekander (voorheen OUVW)

Een waardige begrafenis of crematie voor iedereen

Wij verzorgen begrafenissen en crematies voor iedereen. Bent u lid van een andere uitvaartvereniging? Hebt u een uitvaartverzekering? Of hebt u helemaal niks geregeld? Ook dan staan wij voor u klaar. Want ieder mens verdient een waardig afscheid.

Dochter van een uitvaartvereniging

Wij zijn onderdeel van uitvaartvereniging Mekander, met roots in de omgeving Veendam-Winschoten in Oost-Groningen. Als zodanig kennen wij de tradities, gebruiken en mensen in Groningen en Drenthe, onder meer Delfzijl, Appingedam, Uithuizen, Winsum, Grootegast, Leek, Groningen, Hoogezand, Pekela, Stadskanaal, Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Meppel, Westerbork, Smilde, Assen, Beilen en Roden.

9.5 / 10
19 Reviews

Elke uitvaart moet een dierbare herinnering voor nabestaanden zijn. Dat staat bij ons voorop. Daarom vinden wij uw reacties belangrijk. Bent u tevreden? Vertel het door. Hebt u ideeën voor verbetering? 
Vertel het ons.